Close

Select language

">
  • Client name:
    LinkedIn
  • Sector:
    Office
  • Size:
    1,500 sqm
  • Location:
    Paris
  • Completion date:
    November 2020

Updating the home of the world’s largest professional social networking platform

When LinkedIn extended the lease of its office in Paris by a further three years, the ‘world’s largest professional social networking platform’, enlisted the help of Agilité Solutions to make the 1,500 sqm space Covid-secure ahead of the return of the employees based there.

The scope of work involved a deep clean of three levels – including all room partitions – alongside the removal of the existing false ceiling, which was replaced with one which could be easily changed.

In order to adapt existing floorspace to cater for the changing guidance, LinkedIn readjusted the layouts of certain levels in order to fulfil the 4 m² of space required per employee/workstation, as well as the minimum distances proposed for common area and the installations of contactless water fountains.

Glass partitions were incorporated to divide the main areas, while benches and platforms were introduced to create new layouts which helped to break up the space and control the flow of people throughout the levels.

The Agilité team took care of all changes to the lighting, power and network infrastructure, alongside the procurement and fitting of flexible carpet and PVC flooring alongside updated graphics and décor.

Adding the finishing touches to the 1,500 sqm space, Agilité oversaw the selection and placement of all office furniture and decoration – including plants, to aid employee wellbeing. We also managed the manufacture and installation of window stickers, graphic elements, and all acoustic panelling.

Photo credit: Jérôme Epaillard.

Project Location:

  • Paris

We work with:

Booking.com
Moz://a
Deloitte
Meridiam
Xandr
Tiffany & Co.
BMI Group
LVMH
Deutsche Börse Group
Fred Perry
Skin Laundry
Kirkland & Ellis LLP
Five Guys
JD Sports
UNOFI